GR / EN
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ   |  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ   |  ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ   |   ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ




ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΝΕΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ ΜΑΣ!

ΟΙ επώνυμες μαρτυρίες που παρατίθενται αφορούν περιστατικά ηλικιών εξαιρετικά μικρής πιθανότητας για επίτευξη εγκυμοσύνης (2%-10%). Τα περισσότερα είχαν επίσημη διάγνωση ανεξήγητης υπογονιμότητας από τους θεράποντες ιατρούς ή/και ήταν βεβαρυμένα με επανειλημμένες χειρουργικές και άλλες επεμβάσεις.


 
 
"Τελικά τίποτα δεν ειναι τυχαίο.

Η γνωριμία μας: είδα μια ταμπέλα στον δρόμο 'Holistic Fertility', μου έκανε εντύπωση. Μετά από κάποιες μέρες μου ήρθε πάλι στο μυαλό η ταμπέλα - ενδιαφέρον, έχεις δοκιμάσει τα πάντα γιατί όχι και αυτό ;;- το ψάχνω στο internet και χωρίς να το καταλάβω κλείνω την πρώτη μου συνεδρια. Μα δεν χρειάζεται να πω κάτι αλλο...

Έχουμε επιτέλους το μωρό μας στην αγκαλιά μας!!"
Σ'ευχαριστούμε Γιάννη
 
"Οι συνεδρίες με το Γιάννη ήταν ξεχωριστή εμπειρία. Δεχόμασταν θεραπεία και η γυναίκα μου και εγώ. 3 χρόνια προσπαθούσαμε να γίνουμε γονείς. Χωρίς να έχουμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Ανεξήγητη υπογονιμότητα μας είπαν οι γιατροί. Ο γιος μας είναι πλέον 4 μηνών και τα συναισθήματά μας απερίγραπτα."

Κώστας - Αθήνα
 

" Tρία χρόνια πριν βίωσα τη χειρότερη εμπειρία στη μέχρι τότε ζωή μου.

Μία απώλεια εγκυμοσύνης 4,5 μηνών που μου δημιούργησε ψυχικές και σωματικές πληγές.

Ακριβώς ένα χρόνο μετά,  μία δεύτερη απώλεια εγκυμοσύνης 2 μηνών, ήρθε να κάνει πιο βαθιές τις πληγές .

Προσπαθώντας λοιπόν να ξεφύγω από τους φόβους μου που πλέον είχαν γίνει εμμονές, έψαχνα τρόπους να γιατρέψω τις πληγές μου, να ξεφύγω από το παρελθόν και να προχωρήσω με αισιοδοξία στο μέλλον.

Αναζητώντας λοιπόν λύσεις και εναλλακτικές θεραπείες, ψάχνοντας στο internet έπεσα πάνω στην ιστοσελίδα του Κου Γιάννη Σουρέλη και της μεθόδου holistic fertility.

Επικοινώνησα άμεσα μαζί του και ξεκίνησα τις συνεδρίες. Κάθε συνεδρία με πήγαινε ένα βήμα πιό κάτω, ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο.

Σήμερα, σχεδόν ένα χρόνο μετά και από στιγμή σε στιγμή περιμένω να κρατήσω στην αγκαλιά μου το θαύμα της ζωής μου!

 Kε Γιάννη ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ που με έκανες να πιστέψω ότι μπορώ να τα καταφέρω…"

  Σε ευχαριστώ θερμά…

 Ελένη, Καλύβια
 
"Παντρευτήκαμε το 2010 για να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδί με αγάπη μα μόλις περάσαν οι πρώτοι μήνες χωρίς την πολυπόθητη εγκυμοσύνη ξεκίνησε ένα ταξίδι που από όσα καταλαβαίνω τώρα μας εξέλιξε, μας ωρίμασε και μας ετοίμασε για να δεχτούμε τελικά το δώρο της ζωής!

Μέσα σε αυτό το ταξίδι το 2011 γνώρισα και τον Γιάννη, ανάμεσα σε κλασσικούς και μη ιατρούς,και σε πιέσεις από τον περίγυρό μας ξεκινήσαμε την θεραπεία. Σαν ζευγάρι μας έδωσαν την διάγνωση αναίτια υπογονιμότητα. Κάποιο μπλοκάρισμα ένοιωθα μα τίποτα δεν με είχε προετοιμάσει για αυτό που ακολούθησε με τις συνεδρίες μαζί με τον Γιάννη. Ανακάλυψα το μεγάλο μου τραύμα από μία εγκυμοσύνη που έληξε χρόνια πριν, ανακάλυψα τον θυμό μου και την λύπη μου μα και την αγάπη μου, αυτή που μου στερούσα τόσα χρόνια. Η μέθοδος και τα σοφά λόγια του Γιάννη με ανακούφιζαν μα και με "ενόχλησαν" όσο δεν έβλεπα αποτέλεσμα..εγώ με ενοχλούσα μπορώ να πω με βεβαιότητα πλέον!

Ναι αυτή η φράση είναι τόσο μα τόσο αληθινή : " για να μείνεις έγκυος πρέπει να μην σε νοιάζει αν θα μείνεις!" ή χαρακτηριστικά όπως μου είπε: "κρεμασμένη ανάποδα, μέσα στα χιόνια, αν είναι να πιάσεις θα πιάσεις!" όταν του έλεγα για τις πρακτικές συμβουλές που μου έδιναν, (αυτές που με κράτησαν από το να κάνω μπάνια στη θάλασσα, να κάνουμε βόλτες με την μηχανή, να είμαι αυθόρμητη γενικά!).

Πιστεύω ότι η φύση είναι πιο δυνατή από κάθε παρέμβαση και ο τρόπος του Γιάννη είναι αυτό ακριβώς, φυσική! Πορεύεται μαζί της και όχι ενάντια, είναι ένας σπόρος που θέλει γόνιμο έδαφος να φυτρώσει, στο σώμα και την ψυχή μας. Ο Γιάννης με βοήθησε και στα δύο, ακόμα και όταν εγώ τον εμπόδισα, έχασα την πίστη μου και απομακρύνθηκα. Είχε ήδη φυτέψει την γνώση του στην καρδιά μου. Όταν και η ψυχή μου ήταν έτοιμη και όταν παραιτήθηκα πλήρως από την επιθυμία μου έμεινα έγκυος! Έμαθα για την εγκυμοσύνη μου 2 μέρες πριν από τα 41 γενέθλια μου το 2014! Η μέθοδος έχει θετικά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου, και τώρα κρατάμε στην αγκαλιά μας το πανέμορφο κοριτσάκι μας.

Νοιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη που σε γνώρισα και θέλω να σε ευχαριστήσω ολόψυχα που με υπομονή με έμαθες να με αποδέχομαι, να με αγαπώ, να με συγχωρώ. Με βοήθησες να δυναμώσω το σώμα και το πνεύμα μου έτσι ώστε να μπορέσουμε μαζί με τον σύντροφό μου να δημιουργήσουμε έναν άνθρωπο. Είναι ιερό αυτό που κάνεις και εύχομαι σε κάθε γυναίκα να ανακαλύψει την ομορφιά της και να δεχτεί το δώρο της ζωής."

 
Ελίνα Ευγενίου
 
 
"Από μικρή πίστευα ότι κάτι υπάρχει ενεργειακά που σου δείχνει τον σωστό δρόμο την κατάλληλη στιγμή και ότι, αν είσαι ανοιχτός στα καλέσματα της ζωής, θα αμειφθείς την ώρα που πρέπει. Κάπως  έτσι έγινε και με την γνωριμία μου με τον Γιάννη Σουρέλη. 
Η συνάντηση μας έγινε την ώρα που έπρεπε, σαν να ήταν όλα συνεννοημένα (χωρίς να έχω συνεννοηθεί για κάτι εγώ και σαν να ήθελε κάποιος να μου κάνει μια έκπληξη για να μου δώσει χαρά). Και το λέω αυτό, γιατί συναντηθήκαμε κάπως άγαρμπα στο νοσοκομείο ΚΑΤ.  Είχα επισκεφθεί  μια καλή μου φίλη  για να της συμπαρασταθώ επειδή θα έκανε χειρουργείο την επομένη το πρωί.
Εκεί ήταν και ο Γιάννης. Μίλησα μαζί του, μου εξήγησε τι ακριβώς κάνει, του είπα ότι θα με ενδιέφερε να με βοηθούσε να ξεμπλοκάρω τον οργανισμό μου, γιατί ήμουν σε προσπάθεια με τον σύζυγό μου να κάνουμε παιδί, αλλά δεν τα είχαμε καταφέρει τον τελευταίο χρόνο. Ένας χρόνος προσπάθειας ήταν πολύ για τα δικά μου δεδομένα.
Και έτσι ξεκινήσαμε. Μπήκα σε ένα καινούργιο δρόμο, άγνωστο κατά τα άλλα για μένα, πρωτόγνωρο αλλά πολλά υποσχόμενο, αφού έβλεπα το πάθος και το ενδιαφέρον του Γιάννη για να κάνει ό,τι μπορεί για να επιτευχθεί ο στόχος.
Η μέθοδος Holistic Fertility είναι ένα δώρο που πρέπει να κάνετε  στον εαυτό σας εάν τον σέβεστε και τον αγαπάτε. Γιατί είναι ανώδυνη, δε χρειάζεται να κάνεις αγωγή με χάπια  και η θεραπεία γίνεται  με ό,τι έχει προνοήσει  η φύση.
Εμείς τα καταφέραμε!! Θα γίνουμε σύντομα γονείς  και, το σημαντικό, στους χρόνους που μας είχε πει. Η προσπάθειά μας έβγαλε καρπούς, δε χάναμε συνεδρία και κάναμε αυτό ακριβώς που μας έλεγε. Νομίζω ότι ήμασταν καλοί μαθητές!
Γιάννη σε ευχαριστούμε πολύ. Δεν είσαι απλά ο ρεφλεξολόγος της οικογένειας,  πια  ...είσαι φίλος!"  
 
Κατερίνα Γιαννακοπούλου
Βριλήσσια
 

"Κρατάω στην αγκαλιά μου τον γιό μου, μόλις 10 ημερών, και δεν το πιστεύω.

Ύστερα από αρκετά χρόνια προσπαθειών, μετά από στεναχώριες και αποτυχίες τα καταφέραμε! Ο Γιάννης πίστευε πάντοτε ότι θα μπορούσαμε να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδί. Από την πρώτη στιγμή μάς «αγκάλιασε» και ασχολήθηκε πολύ ζεστά και μεθοδικά με τα θέματα που μας απασχολούσαν.  Έχει το χάρισμα να ακούει και να σκύβει πάνω από τα προβλήματα του καθένα, να βρίσκει τη λύση και να προχωράει μαζί του. Προσωπικά, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στη ζωή μου. Πάντα επεξηγηματικός, προσπαθεί και προσφέρει ισορροπία με όλα τα «εργαλεία» που έχει στα χέρια του.  

Είναι πραγματικά χαρισματικός!"

Παρασκευή Βαλασάκη

Γλυφάδα

 
 
"Ξεκίνησα τις προσπάθειες να αποκτήσω παιδί μόλις παντρεύτηκα, στα 40 χρόνια μου, με την διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης, λόγω προβλημάτων που είχα στις σάλπιγγές μου, αλλά, κατά τα λοιπά, με εξαιρετικό ορμονικό προφίλ τριαντάχρονης γυναίκας και με προγνωστικά από τον ιατρό μου σίγουρης επιτυχίας.
Μετά από τρία χρόνια απίστευτης ταλαιπωρίας που περιελάμβανε εξωσωματικές, επεμβάσεις, αλλά, κυρίως, κατά συρροή λάθη ιατρών συνοδευόμενα με αντίστοιχη, σχεδόν κυνική, αδιαφορία για τις λανθασμένες εκτιμήσεις τους, είχα φτάσει στο σημείο να έχω ένα καταταλαιπωρημένο ενδομήτριο που εκμηδένιζε κάθε ελπίδα -πλέον- επιτυχίας εγκυμοσύνης.

Έτσι, στα 43 μου, ήθελα να βρω -επιτέλους- ένα τρόπο να δώσω ένα τέλος σε αυτόν τον κατακερματισμό που είχα υποστεί στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί, ως προσωπικότητα και ψυχή πρώτα, και μετά ως σώμα, μέσα από όλες αυτές τις διαδικασίες. Αποφάσισα, λοιπόν, να κάνω μία τελευταία προσπάθεια, αλλά, να πάρω λίγο την κατάσταση στα «χέρια μου».

Επειδή, όπως προανέφερα, είχα πλέον σοβαρό πρόβλημα στο ενδομήτριό μου και, κάπου είχα διαβάσει ότι σε τέτοιου είδους προβλήματα έρευνες είχαν δείξει ότι βοηθάει πολύ ο βελονισμός, ζήτησα από την ομοιοπαθητικό μου να μου συστήσει κάποιον βελονιστή, αν γνώριζε. Μου σύστησε τον Γιάννη. Ξεκίνησα τις συνεδρίες μαζί του, μάλιστα δεν μπόρεσα να τις κάνω όλες γιατί, δεδομένου ότι το σκέφτηκα και το αποφάσισα τελευταία στιγμή, πρόλαβα να κάνω μόλις τέσσερις συνεδρίες μέχρι την εμβρυομεταφορά.

Ήταν η μοναδική εξωσωματική που, στην κυριολεξία, δεν έδινα σημασία στο τί μου έλεγε ο γιατρός, δεν έμπαινα στο INTERNET για να βρω περισσότερες εξηγήσεις, δεν αυτοβασανιζόμουνα επί ένα μήνα που διαρκεί αυτή η διαδικασία με όλα τα παραπάνω. Διότι άφησα στο πλάι τους γιατρούς κι έκανα focus στον εαυτό μου. Ο Γιάννης μου είπε ότι «για να μείνεις έγκυος πρέπει να μην σε νοιάζει αν θα μείνεις έγκυος».

Πιθανώς, κάθε γυναίκα έχει δική της ψυχολογία και χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση στο θέμα. Πράγματι, όμως, κατά τη διάρκεια της τελευταίας αυτής προσπάθειας ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Το ενδομήτριο, ενώ στην αρχή, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ήταν, όπως πάντα, ανεπαρκές, την ημέρα της εμβρυομεταφοράς, ως εκ του θαύματος, ήταν εξαιρετικό. Και, εν τέλει, το τεστ μου ήταν θετικό.

Τί κατάφερα μέσα στις τέσσερις αυτές συνεδρίες να πετύχω με την καθοδήγηση του Γιάννη: να απελευθερωθώ από το παρελθόν, από όλες τις ταλαιπωρίες που πέρασα, ψυχικές και σωματικές, από ό,τι ενοχές μπορεί να είχα σχετικές με το θέμα «παιδί» και να νιώσω ανάλαφρη και δυνατή και ικανή να πω ότι βάζω τέλος με αυτήν την προσπάθεια στο θέμα αυτό.

Στην ουσία, μέσα μου, λόγω της ηλικίας μου, αυτό έψαχνα να βρω, τη δύναμη να πω «ΤΕΛΟΣ» και να συνεχίσω ήρεμη και συμφιλιωμένη με τον εαυτό μου, τη ζωή μου. Και, μόλις βρήκα τη δύναμη να το πω, έγινε η «ΑΡΧΗ». Σήμερα που γράφω αυτό το σημείωμα είμαι τριών μηνών, αύριο πρόκειται να κάνω την πρώτη σημαντική εξέτασή μου, την αυχενική διαφάνεια . Θέλω σαν τρελή αυτό το παιδί, θέλω να είναι καλά, όμως παρόλα αυτά, από την άλλη πλευρά, είμαι ψύχραιμη και νιώθω σίγουρη ότι, ό,τι και να συμβεί, μέσα από αυτές τις συνεδρίες, έχω βρει τον τρόπο να διαχειρίζομαι τη δύναμη που έχουμε όλοι οι άνθρωποι μέσα μας για να αντιμετωπίσω το κάθε τι στην ζωή μου."


ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
 

“Διανύω την 22ή εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου, βλέπω την κοιλιά μου να φουσκώνει, νιώθω μικρά φτερουγίσματα από το μωράκι μας και πλημυρίζω από χαρά. Ευγνωμονώ την κάθε στιγμή. Δεν ήταν εύκολος ο δρόμος. Ξεκινήσαμε προσπάθειες πριν από τρία χρόνια, πάνω στο εξάμηνο ένα θετικό τεστ και απίστευτη χαρά δυστυχώς στιγμιαία.

Η εγκυμοσύνη ήταν βιοχημική, δηλαδή δεν σχηματίστηκε έμβρυο. Συμβαίνουν αυτά, σκεφτήκαμε και συνεχίσαμε ώσπου το επόμενο εξάμηνο πάλι μια καθυστέρηση, ένα τεστ και μια εξέταση αίματος. Ναι είχαμε εγκυμοσύνη, όλα πήγαιναν καλά, ακούσαμε την καρδούλα του και να που στον 2ό μήνα φάνηκε λίγο αίμα. Παλίνδρομη κύηση. Απίστευτη η στεναχώρια μας. Όμως δεν το βάλαμε κάτω, συνεχίσαμε και στην πορεία ενός χρόνου πάλι δυο βιοχημικές εγκυμοσύνες, πάλι λίγη ευτυχία με ημερομηνία λήξης.

Σε αυτή την φάση της ζωής μου ξεκίνησα το πρόγραμμα θεραπείας με τον Κο Γιάννη Σουρέλη.

Από την πρώτη κιόλας φορά αισθάνθηκα το σώμα μου να ξεκλειδώνει, ένιωθα ανάλαφρη και, το κυριότερο, απόλαυσα όσο πότε την ερωτική επαφή με τον σύντροφο μου.

Συνεχίσαμε τις συνεδρίες και κάθε φορά ένιωθα να ξεδιπλώνεται το σώμα μου όλο και περισσότερο, ένιωθα να ρέει ένα ποτάμι ενέργειας μέσα μου.

Για τις ημέρες τις ωορρηξίας με δίδαξε έναν οραματισμό ο οποίος με βοήθησε πολύ να πιστέψω ότι θα τα καταφέρω. Και στην τέταρτη συνεδρία οραματίστηκα το μωρό μας, χωρίς καθοδήγηση, απλά εμφανίστηκε. Ήξερα ότι είμαι έγκυος.

Πράγματι, δεν χρειάστηκε να ολοκληρώσω την θεραπεία – 5ή και 6ή συνεδρία-. Αυτό που με βοήθησε να φτάσω ως εδώ, δηλαδή να ευδοκιμήσει, καρποφορήσει η εγκυμοσύνη μου, είναι ότι συνέχισα τις συνεδρίες ρεφλεξολογίας με τον Κο Σουρέλη και τους οραματισμούς.

Με αυτό τον τρόπο έρχομαι σε μια αρμονία με τις αλλαγές που γίνονταν στο σώμα μου και το σημαντικότερο τιθασεύω τα συναισθήματα φόβου –λόγω προηγουμένων καταστάσεων. Αισθάνομαι τέτοια ανακούφιση και ευδαιμονία μετά από κάθε συνεδρία ώστε ανυπομονώ να έρθει η επόμενη φορά.

Πιστεύω ότι η μέθοδος αυτή είχε το πιο γρήγορο και άμεσο αποτέλεσμα. Στην διάρκεια των τριών χρόνων είχα δοκιμάσει διάφορες εναλλακτικές μεθόδους και, παρόλο που ένιωθα μια εσωτερική ισορροπία, δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εύχομαι σε όσες γυναίκες αποφασίσουν να ξεκινήσουν το πρόγραμμα, να βιώσουν τα ευεργετικά του αποτελέσματα. Ολόψυχα σας εύχομαι καλή επιτυχία."

Αλεξία Εξακουστίδη

 
"Για να είναι το σώμα υγιές, θα πρέπει και ο νους να είναι υγιής». Ακολουθώντας το πρόγραμμα του Γιάννη Σουρέλη, συνειδητοποίησα ακριβώς αυτή τη σοφή ρήση. Κατάφερα να απαλλαγώ από τις εμμονές μου που ήταν η αιτία των διαφόρων ψυχοσωματικών μου προβλημάτων . Ο Γιάννης, με την πίστη, την αγάπη και τη σοφία του, με βοήθησε να μείνω έγκυος και να κυοφορήσω το πρώτο μου παιδί, μετά από μια τετράχρονη δύσκολη πορεία με συνεχόμενες απογοητεύσεις, δύο παλίνδρομες κυήσεις και δύο βιοχημικές αποβολές. Αυτό που με εντυπωσίασε ιδιαίτερα καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας, είναι η δύναμη του οραματισμού, που με γέμιζε κάθε φορά με αυτοπεποίθηση.

Είμαι ευγνώμων στο Γιάννη που με έκανε να πιστέψω ότι μπορώ να γίνω μητέρα."

Κατερίνα Αραβοσιτά – Θεοδωρέλη

Ζούμπερης - Αθήνα


"Μόνο όποια γυναίκα έχει διανύσει ή διανύει τον δύσκολο δρόμο που λέγεται προσπάθεια για εγκυμοσύνη μπορεί να νιώσει τα ποίκιλα και δύσκολα συναισθήματα και τις εναλλαγές τους που μπορούν να την οδηγήσουν όχι μόνο στην βαθειά στεναχώρια που δεν ξέρει πως να την αντιμετωπίσει αλλά και στο «κλειδώσει» η ίδια τελικά το σώμα της, πετυχαίνοντας έτσι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που επιθυμεί.
Μιλάω φυσικά εκ πείρας και η δική μου ιστορία ξεκινάει πριν από 3,5 χρόνια όταν με μεγάλη χαρά και αισιοδοξία ξεκινήσαμε με τον άντρα μου τις προσπάθειες για να φέρουμε στον κόσμο το παιδάκι μας. Αυτά τα χρόνια ήταν τελικά πολύ δύσκολα χρόνια καθώς περιελάμβαναν πάρα πολλές αποτυχημένες προσπάθειες με φυσικό τρόπο, αποτυχημένες προσπάθειες με σπερματεγχύσεις, μία αποτυχημένη προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης και όλα αυτά χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως ιατρικός λόγος που να δικαιολογεί τη μη σύλληψη, απλά ανεξήγητη υπογονιμότητα!
Η ψυχολογία μου όσο και να προσπαθούσα ήταν πολύ πεσμένη, ο πόνος και το βάρος γινόντουσαν όλο και πιο βαθιά, συναισθήματα όπως ζήλια για τα άλλα ζευγάρια που τα κατάφερναν ήταν έντονα, είχε εγκατασταθεί στην καρδιά μου μία μόνιμη απόγνωση που δεν ήθελα να παραδεχτώ, αισθανόμουν ότι έχω φτάσει στα όρια της εμμονής και όλα αυτά ενώ προσπαθούσα φαινομενικά να δείχνω καλά και χαρούμενη και ότι δεν με νοιάζει! Και ήρθε η στιγμή που έπιασα κυριολεκτικά πάτο και αποφάσισα με όλη μου την δύναμη ότι πρέπει να κάνω και ότι αξίζω (και αξίζουμε σαν ζευγάρι) κάτι διαφορετικό και πολύ καλό.
Μπήκα στον υπέροχο δρόμο της αυτογνωσίας με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και με πολύ δουλειά αλλά μεγάλη διάθεση και επιμονή άρχισα να ισορροπώ και να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου, την δύναμή μου και την χαρά στην ζωή μου. Διένυσα μεγάλη απόσταση είδα σημαντικές αλλαγές στον εαυτό μου, ένιωθα ότι είμαι σε θέση να επιτύχω μία εγκυμοσύνη ….αλλά βαθειά μέσα μου, αισθανόμουν ότι κάποιο σημαντικό κομμάτι έλλειπε.
Το σημαντικό αυτό κομμάτι είχα την τύχη να το βρω πολύ γρήγορα και ήταν ο Γιάννης ο οποίος με τον καταλυτικό του ρόλο στην ζωή μου με οδήγησε στο να βιώνω τώρα το μεγαλείο της εγκυμοσύνης αφού διανύω τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης μου.
Ο Γιάννης με μαγικό και υπέροχο τρόπο ένωσε όλα τα κομμάτια των έως τότε εμπειριών μου, έδωσε νόημα και αξία σε ό,τι είχα κάνει και με οδήγησε πολύ πιο μακριά από εκεί που φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να φτάσω. Έκανε πράξη αυτό που πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω : «όταν έχεις ένα πρόβλημα, δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνεις αλλά είναι κάτι που πρέπει να μάθεις».
Με γνήσια αγάπη, ανθρωπιά, επιμονή, γνώση, εμπειρία, βαθειά πίστη…. Ο Γιάννης πολύ μεθοδικά ξεμπλόκαρε αυτά που ούτε εγώ η ίδια πίστευα ότι ήταν μπλοκαρισμένα σε ψυχολογικό, σωματικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο. Η κάθε συνεδρία μας ήταν για εμένα μία αποκάλυψη και η χαρά και η απόλαυση που ένιωθα κάθε φορά που τελείωνε δεν περιγράφεται.
Η ρεφλεξολογία είχε υπέροχα αποτελέσματα παντού που τα ένιωσα από την πρώτη στιγμή, ο ηλεκτροβελονισμός στα σημεία γονιμότητας είχε τέτοια δύναμη που καταλάβαινα στο σώμα μου την ισορροπία που επανερχόταν σιγά σιγά, ο θεραπευτικός οραματισμός ήταν κάθε φορά μία συγκλονιστική εμπειρία (με αποκορύφωμα ότι οραματίστηκα μόνη μου την εγκυμοσύνη μου από την πρώτη μέρα της σύλληψης ) και τέλος το EFT (το οποίο ήδη το γνώριζα και το χρησιμοποιούσα ως ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο) ήταν με τον Γιάννη διαφορετικό γιατί ήταν τόσο καλά εστιασμένο στις αρνητικές πεποιθήσεις που είχα μέσα μου και κατάφερε να τις εξαφάνισε για πάντα.

Δεν προλάβαμε να τελειώσουμε και τις 8 συνεδρίες γιατί στην 7 είχα ήδη την χαρά του θετικού τεστ εγκυμοσύνης! Θα θυμάμαι πάντα τις συνεδρίες αυτές σαν ένα από τα πιο υπέροχα πράγματα που μου έχουν συμβεί στην ζωή μου.

Ο Γιάννης συνεχίζει να είναι δίπλα σε εμένα και την εγκυμοσύνη μου και ο ρόλος του είναι και πάλι καταλυτικός. Βιώνω μία απόλυτα συνειδητή εγκυμοσύνη, χαρούμενη, χωρίς φοβίες και με μεγάλη πίστη.

Γιάννη, αισθάνομαι τυχερή και ευγνώμων όχι μόνο για το θαύμα της εγκυμοσύνης που με βοήθησες να οδηγηθώ αλλά και για τα μαθήματα ζωής που πήρα και συνεχίζω να παίρνω από εσένα.
Σε ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή που υπάρχεις."

Αναστασία Βασκούδη
Παπάγου