GR / EN
ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ   |  ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ   |  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ   |  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ



ΔΕΙΤΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΝΕΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ ΜΑΣ
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

"Τελικά τίποτα δεν ειναι τυχαίο.

Η γνωριμία μας: είδα μια ταμπέλα στον δρόμο 'Holistic Fertility', μου έκανε εντύπωση. Μετά από κάποιες μέρες μου ήρθε πάλι στο μυαλό η ταμπέλα - ενδιαφέρον, έχεις δοκιμάσει τα πάντα γιατί όχι και αυτό ;;- το ψάχνω στο internet και χωρίς να το καταλάβω κλείνω την πρώτη μου συνεδρια. Μα δεν χρειάζεται να πω κάτι αλλο...

Έχουμε επιτέλους το μωρό μας στην αγκαλιά μας!!"
Σ'ευχαριστούμε Γιάννη



"Οι συνεδρίες με το Γιάννη ήταν ξεχωριστή εμπειρία. Δεχόμασταν θεραπεία και η γυναίκα μου και εγώ. 3 χρόνια προσπαθούσαμε να γίνουμε γονείς. Χωρίς να έχουμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Ανεξήγητη υπογονιμότητα μας είπαν οι γιατροί. Ο γιος μας είναι πλέον 4 μηνών και τα συναισθήματά μας απερίγραπτα."

Κώστας - Αθήνα

" Tρία χρόνια πριν βίωσα τη χειρότερη εμπειρία στη μέχρι τότε ζωή μου.

Μία απώλεια εγκυμοσύνης 4,5 μηνών που μου δημιούργησε ψυχικές και σωματικές πληγές.

Ακριβώς ένα χρόνο μετά,  μία δεύτερη απώλεια εγκυμοσύνης 2 μηνών, ήρθε να κάνει πιο βαθιές τις πληγές .

Προσπαθώντας λοιπόν να ξεφύγω από τους φόβους μου που πλέον είχαν γίνει εμμονές, έψαχνα τρόπους να γιατρέψω τις πληγές μου, να ξεφύγω από το παρελθόν και να προχωρήσω με αισιοδοξία στο μέλλον.

Αναζητώντας λοιπόν λύσεις και εναλλακτικές θεραπείες, ψάχνοντας στο internet έπεσα πάνω στην ιστοσελίδα του Κου Γιάννη Σουρέλη και της μεθόδου holistic fertility.

Επικοινώνησα άμεσα μαζί του και ξεκίνησα τις συνεδρίες. Κάθε συνεδρία με πήγαινε ένα βήμα πιό κάτω, ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο.

Σήμερα, σχεδόν ένα χρόνο μετά και από στιγμή σε στιγμή περιμένω να κρατήσω στην αγκαλιά μου το θαύμα της ζωής μου!

 Kε Γιάννη ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ που με έκανες να πιστέψω ότι μπορώ να τα καταφέρω…" 
 

Σε ευχαριστώ θερμά…

 Ελένη, Καλύβια



"Παντρευτήκαμε το 2010 για να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδί με αγάπη μα μόλις περάσαν οι πρώτοι μήνες χωρίς την πολυπόθητη εγκυμοσύνη ξεκίνησε ένα ταξίδι που από όσα καταλαβαίνω τώρα μας εξέλιξε, μας ωρίμασε και μας ετοίμασε για να δεχτούμε τελικά το δώρο της ζωής!

Μέσα σε αυτό το ταξίδι το 2011 γνώρισα και τον Γιάννη, ανάμεσα σε κλασσικούς και μη ιατρούς,και σε πιέσεις από τον περίγυρό μας ξεκινήσαμε την θεραπεία. Σαν ζευγάρι μας έδωσαν την διάγνωση αναίτια υπογονιμότητα. Κάποιο μπλοκάρισμα ένοιωθα μα τίποτα δεν με είχε προετοιμάσει για αυτό που ακολούθησε με τις συνεδρίες μαζί με τον Γιάννη. Ανακάλυψα το μεγάλο μου τραύμα από μία εγκυμοσύνη που έληξε χρόνια πριν, ανακάλυψα τον θυμό μου και την λύπη μου μα και την αγάπη μου, αυτή που μου στερούσα τόσα χρόνια. Η μέθοδος και τα σοφά λόγια του Γιάννη με ανακούφιζαν μα και με "ενόχλησαν" όσο δεν έβλεπα αποτέλεσμα..εγώ με ενοχλούσα μπορώ να πω με βεβαιότητα πλέον!

Ναι αυτή η φράση είναι τόσο μα τόσο αληθινή : " για να μείνεις έγκυος πρέπει να μην σε νοιάζει αν θα μείνεις!" ή χαρακτηριστικά όπως μου είπε: "κρεμασμένη ανάποδα, μέσα στα χιόνια, αν είναι να πιάσεις θα πιάσεις!" όταν του έλεγα για τις πρακτικές συμβουλές που μου έδιναν, (αυτές που με κράτησαν από το να κάνω μπάνια στη θάλασσα, να κάνουμε βόλτες με την μηχανή, να είμαι αυθόρμητη γενικά!).

Πιστεύω ότι η φύση είναι πιο δυνατή από κάθε παρέμβαση και ο τρόπος του Γιάννη είναι αυτό ακριβώς, φυσική! Πορεύεται μαζί της και όχι ενάντια, είναι ένας σπόρος που θέλει γόνιμο έδαφος να φυτρώσει, στο σώμα και την ψυχή μας. Ο Γιάννης με βοήθησε και στα δύο, ακόμα και όταν εγώ τον εμπόδισα, έχασα την πίστη μου και απομακρύνθηκα. Είχε ήδη φυτέψει την γνώση του στην καρδιά μου. Όταν και η ψυχή μου ήταν έτοιμη και όταν παραιτήθηκα πλήρως από την επιθυμία μου έμεινα έγκυος! Έμαθα για την εγκυμοσύνη μου 2 μέρες πριν από τα 41 γενέθλια μου το 2014! Η μέθοδος έχει θετικά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου, και τώρα κρατάμε στην αγκαλιά μας το πανέμορφο κοριτσάκι μας.

Νοιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη που σε γνώρισα και θέλω να σε ευχαριστήσω ολόψυχα που με υπομονή με έμαθες να με αποδέχομαι, να με αγαπώ, να με συγχωρώ. Με βοήθησες να δυναμώσω το σώμα και το πνεύμα μου έτσι ώστε να μπορέσουμε μαζί με τον σύντροφό μου να δημιουργήσουμε έναν άνθρωπο. Είναι ιερό αυτό που κάνεις και εύχομαι σε κάθε γυναίκα να ανακαλύψει την ομορφιά της και να δεχτεί το δώρο της ζωής."

 
Ελίνα Ευγενίου



"Μερικές φορές τα πράγματα σου συμβαίνουν είτε επειδή τα πίστεψες είτε επειδή κάποιος σε βοήθησε να τα πιστέψεις...

 

Η συνάντησή μου με το Γιάννη έγινε τυχαία (αν μπορεί να πει κανείς ότι κάτι γίνεται τυχαία στη ζωή), μέσω διαδικτύου, σε μία περίοδο τα περιθώριά μας για απόκτηση παιδιού στένευαν, ο άγχος μας αυξανόταν και το πολυπόθητο δεν συνέβαινε. Τότε ήταν που ένιωσα ότι ήθελα να εξαντλήσω κάθε δυνατότητα που θα μπορούσε να μας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Και δεν έκανα λάθος που εμπιστεύθηκα το Γιάννη... Ο Γιάννης με πολλή υπομονή και αγάπη έβαλε σε τάξη τις σκέψεις μου, καθάρισε τα βάρη της ψυχής μου, γαλήνεψε το μυαλό μου, με απελευθέρωσε από τις ενοχές που κουβαλούσα, "ξεκλείδωσε" το σώμα μου, ενεργοποίησε την ενέργειά μου προς τη σωστή κατεύθυνση και συνέβαλε καθοριστικά στην ευόδωση του στόχου.  Ύστερα από χρόνια προσπαθειών, αποτυχιών, άγχους, στενοχώριας καταφέραμε να φέρουμε στον κόσμο το αγγελούδι μας! Ο Γιάννης μας βοήθησε να το πιστέψουμε και να κινητοποιήσουμε το σύμπαν προς αυτή την κατεύθυνση. Τελικά, όλα γίνονται για κάποιο λόγο...

Γιάννη, είμαι τυχερή που σε γνώρισα και ευγνώμων που με έκανες να πιστέψω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε!
Στέλλα Γιαννίκα


«Το 2005 έσπασα το δεξί πόδι μου και έκτοτε έμεινε ένας μόνιμος πόνος στο άλλο μου πόδι ο οποίος επιδεινωνόταν με τη δουλειά. Επίσης, πολύ συχνά έχω πόνους στη μέση και στους ώμους. Από τότε που άρχισα συνεδρίες με το Γιάννη, οι πόνοι στα πόδια εξαφανίστηκαν και για μένα είναι κάτι που δεν το περίμενα. Όσο για τους υπόλοιπους πόνους, με το που εμφανίζονται φροντίζω να έχω έγκαιρα συνεδρίες που με ανακουφίζουν. Γενικά, οι συνεδρίες με τον Γιάννη είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Είναι ένας ειδικός που σκύβει πράγματι στο πρόβλημά σου. Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι μετά από κάθε συνεδρία κερδίζω ψυχική ανάταση. Γιάννη, σ’ ευχαριστώ πολύ.»
Χριστίνα Χαντζαρίδου
Ενδυματολόγος - Χολαργός

«Με το Γιάννη γνωριστήκαμε τον πιο δύσκολο (μέχρι τα τώρα) 15Αύγουστο της ζωής μου. Αρχικώς δεν ήταν παρά μια φωνή στο κινητό… η οποία έκανε πάντως σωστή «διάγνωση», καθότι με μέσα απλά και πάντοτε από απόσταση κατάφερε να γαληνέψει την εντός μου έκρηξη σε λιγότερο από 3 μέρες.
Από τότε βρισκόμαστε τακτικά. Και παρότι, φαντάζομαι, ότι θα ήταν ευκολότερο και για τους δυό μας να μη μιλάμε πολύ την ώρα που με ελαφρώς επώδυνους ("έτσι πρέπει", λέει) χειρισμούς δίνει εντολή στους μηχανισμούς αυτοΐασης να πιάσουν δουλειά, συζητάμε ασταμάτητα, συνήθως για πράγματα ψυχανεμισμένα. Μου δόθηκαν έτσι απαντήσεις σε ερωτήματα ("γιατί το χασμουρητό είναι μεταδοτικό;" είναι μια από αυτές) τα οποία η "δυτική" θεώρηση δεν θα μπορέσει ποτέ να τα παλέψει…»
Ορέστης Δαβίας
Βοτανολόγος – Χαλάνδρι

"Η ρεφλεξολογία που ασκούν τα ευγενικά χέρια του Γιάννη Σουρέλη είναι ένα εξαιρετικό θεραπευτικό - χαλαρωτικό μασάζ των ποδιών, που έχω διαπιστώσει ότι επηρεάζει σημαντικά την κατάσταση της υγείας μου. Στις συνεδρίες μας, ο Γιάννης μού προσδιορίζει ποιά μέρη του σώματός μου δεν λειτουργούν καλά και με τη ρεφλεξολογία βοηθάει το σώμα μου να ενεργοποιήσει τη δική του θεραπευτική ενέργεια και να ανακτήσει έτσι την ισορροπία και την καλή λειτουργία του. Γι’ αυτό και μόνο, του είμαι ευγνώμων!"…
Μαρία Μικεδάκη
Λέκτορας Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Πελοποννήσου – Φάληρο

«Κάνοντας ρεφλεξολογία με το Γιάννη, αντιμετώπισα το άγχος, σταμάτησαν οι κρίσεις πανικού και είδα μεγάλη αλλαγή στον τρόπο συγκέντρωσης της σκέψης μου. Επίσης, ο Ευθύμης, ο ανιψιός μου, 3 ετών, είχε μεγάλο πρόβλημα δυσκοιλιότητας και με 5 συνεδρίες ρεφλεξολογίας με τον Γιάννη το έλυσε μόνιμα.»
Χρήστος Βούκας
Λογιστής - Δραπετσώνα

«Διαγνώστηκα με πελματιαία απονευρωσίτιδα, μία μυοσκελετική πάθηση κατά την οποία πονούν πολύ τα πέλματα μέχρι τη φτέρνα. Δεν μπορούσα να περπατήσω και ο γιατρός συνέστησε να κάνω πολλές ενέσεις κορτιζόνης σε όλη την περιοχή. Ξεκίνησα ρεφλεξολογία με το Γιάννη και δεν χρειάστηκε να τις κάνω ποτέ. Από την πρώτη συνεδρία είχα 60% βελτίωση και σε 3-4 συνεδρίες σταμάτησα να πονάω εντελώς. Επιπλέον, παρατήρησα ότι, παρότι βρισκόμουν σε μια δύσκολη περίοδο, η ρεφλεξολογία μου δημιούργησε καλή διάθεση και γενικότερη ευεξία.»
Γιάννα Σαχίνη
Επιχειρηματίας – Παπάγου

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι στην πρώτη συνεδρία με το Γιάννη αισθανόμουν μπλοκάρισμα στα αντανακλαστικά σημεία του συκωτιού και των πνευμόνων και τα προβλήματα αυτά επιβεβαιώθηκαν μετά από το γιατρό. Με τις συνεδρίες δεν έγινα μόνο καλύτερα, αλλά αισθάνθηκα και ότι άλλαξαν πολλά και σε βαθύτερα επίπεδα. Σίγουρα, θεραπεύεται η αιτία και όχι μόνο τα συμπτώματα.»
Λίνα Πανούτσου
Αγιογράφος - Αργυρούπολη

«Η κόρη μου, 6 μηνών είχε πάθει πολυήμερη κρίση δυσκοιλιότητας και τίποτα από όσα συνέστησε ο παιδίατρος δεν είχε αποτέλεσμα. Με μία μόνο συνεδρία ρεφλεξολογίας το παιδί ενεργήθηκε αμέσως και το πρόβλημα αποκαταστάθηκε οριστικά.»
Έλενα Καραμίχαλου
Ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος - Άνω Γλυφάδα

«Η ρεφλεξολογία με το Γιάννη Σουρέλη με βοήθησε σημαντικά και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.»
Στέλιος Παρλιάρος
Patissier - Αθήνα

«Η ρεφλεξολογία, πέρα από τις θεραπευτικές ιδιότητες που έχει ακόμα και στα πιο επείγοντα περιστατικά, με έκανε ν’ αλλάξω τον τρόπο που σκέφτομαι.»
Φώτης Σεργουλόπουλος
Παρουσιαστής, ηθοποιός - Παγκράτι